HTML

Pimasz úr

Online pimaszkodás

Friss topikok

  • djlacee: Üdv! Folytatás nem lesz ? :( (2009.12.08. 19:30) Kés/alatt
  • NightHun: Carloska igen bármily hihetetlen lehet akkora hiány egy boltban.Csak te nem végzel ilyen munkát é... (2009.07.07. 19:46) Elkaptak a biztonsági őrök
  • zzzzzz: jah 1 hét után tényleg nézhetö (2009.06.16. 13:28) Két keréken a városban
  • tituka: Kedves Pimasz úr, érdekelne a siófoki olasz tulajdonú "toszkán paradicsom" elérhetősége, nagyon s... (2009.06.14. 22:53) Bala-balaton2
  • spiderpig: @Gaborka6: a rendezvényekben igazad van, a balaton adottságaival sokkal többre is vihetné a helyi ... (2009.06.12. 22:18) Bala-balaton

2009.04.24. 17:29 Pimasz ur

Gregorich Andrásra emlékezve

 Szörnyen indult a tegnapi hajnal. Gregorich András halálhíre. Az RTL Klub egyik leginkább megbecsült és főleg leginkább szeretett munkatársa volt ő. Ritka ez a mi szakmánkban. Nyilván valamennyi szakmában az, de higgyék el, a miénkben talán példa nélküli. Mármint az őszinte, érdek nélküli tisztelet és szeretet. Kicsik és nagyok részéről egyaránt. A technikusi személyzettől a vezérigazgatóságig mindenki elismerte és szerette.

 

Hat éven át dolgoztam a csatornánál, őt azonban csak az utolsó évben ismertem meg. Hirtelen alkalmi munkám fő főnöke lett. A Survivor című, lakatlan szigeten játszódó reality versengést utaztunk Dominikára forgatni. Én, mint sokból az egyik helyszíni csatlós riporter, ő, mint a produkció legfőbb főnöke. Egy hórihorgas, mindig klumpás nagybajuszú szigorú urat mutattak be nekem, hogy hát akkor, íme a mester, kezdjünk összeismerkedni. Csupán egyetlen hónapot dolgoztunk így együtt, se előtte, se utána nem láttam soha. Mégis ez az idő határozza meg azóta is felejthetetlen emlékét. Szigorát, humorát, igazságosságát. 6 éve, hogy nem láttam és most már biztosan soha nem is fogom. Pedig 6 éve minden héten gondolok rá.

 

Éleslátására, kendőzetlen véleményére, szakmai tudására. Ez most már örökre így marad. Továbbra is csak gondolatban kérhetem ki véleményét, gondolatban fordulhatok hozzá tanácsért, vagy gondolhatom csupán, hogy épp miért és mivel cinkelné valamely munkámat. Ám sokaknak személyesen, nap mint nap megadatott mindez és tudom, nekik micsoda űrt jelenthet hiánya. Tudom, hogy így van.

 

Kivételes ember és egyedülálló szakember volt, a Nagy Csatorna valamennyi sikerműsorának csendes, bölcs, motorja. Sosem bocsátom meg magamnak, hogy bár gyakran a gombon volt már az ujjam, végül mégsem hívtam fel. Sajnálom.

1 komment · 1 trackback

Címkék: gregorich andrásra


A bejegyzés trackback címe:

https://pimaszur.blog.hu/api/trackback/id/tr351084377

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: small Business web hosting services 2018.10.23. 23:18:25

Hazajött a restaurált Merci! - Belsőség

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

serestamás 2009.04.25. 09:16:37

Valami megszakadt.
Nyolcadikos koromban találtuk meg egymást.
Nincsenek szavaim, napok óta.

Ezt nagyon a szívemből írtad.

Karácsonykor hallottam felőle utoljára.
...és bár a múlt héten beszéltük Ökrös Gergővel,hogy baj van- mégsem hívtam-

Vége. Itt.

t.
süti beállítások módosítása