HTML

Pimasz úr

Online pimaszkodás

Friss topikok

  • djlacee: Üdv! Folytatás nem lesz ? :( (2009.12.08. 19:30) Kés/alatt
  • NightHun: Carloska igen bármily hihetetlen lehet akkora hiány egy boltban.Csak te nem végzel ilyen munkát é... (2009.07.07. 19:46) Elkaptak a biztonsági őrök
  • zzzzzz: jah 1 hét után tényleg nézhetö (2009.06.16. 13:28) Két keréken a városban
  • tituka: Kedves Pimasz úr, érdekelne a siófoki olasz tulajdonú "toszkán paradicsom" elérhetősége, nagyon s... (2009.06.14. 22:53) Bala-balaton2
  • spiderpig: @Gaborka6: a rendezvényekben igazad van, a balaton adottságaival sokkal többre is vihetné a helyi ... (2009.06.12. 22:18) Bala-balaton

2009.04.30. 19:49 P úr

140 kg

Mindenek előtt köszönöm a tippeket, nagyon jól működött, és be is igazolódott valamennyi – ma már túl is vagyunk a forgatáson. Így hát ezennel köszönöm mindenkinek, aki bekapcsolódott, de ne fájdítsátok tovább a szívemet a jobbnál jobb ötletekkel e témakörben, mert sajnos már nem lesz módomban kipróbálni… Mellesleg kiderült, hogy bizony vannak cégek, ahol kifejezetten rátarti magatartásra szólítják fel őreiket – az ilyen helyeken ugyanis többnyire nem létezik érzékelőkapu, ezért is vannak úgy begyulladva. Másrészt rengeteg lopás, így nem véletlen az sem, hogy idáig fajult az őr-helyzet kis hazánkban.

 

Most vasárnap azonban barátibb a téma. A "túlsúly" problémája lesz terítéken, és bár néhány nap kevés egy téma teljes feldolgozására, ez esetben néhány kísérlet eredménye talán reménnyel töltheti el a kevésbé szilfid polgártársakat. Egyrészt módfelett toleránsaknak tűntek az emberek, másrészt hittek bennem, a 140 kilósan szuszogó, elszánt munkakeresőben. Ez a riport még a forgatássorozat legelején készült, így az oly sokszor tapasztalt gyanakvás és jelmezes lebukás sem nehezítette dolgomat. Nem kívánok nagy bölcsességeket megfogalmazni tanulságképpen – egyrészt mert ilyen nem fogant meg bennem, másrészt, mert valós képet nem kaphatok néhány napos megmerítkezés során. Ám egyet biztosan kijelenthetek: az emberek többsége csak magával van elfoglalva, csak saját külseje érdekli, és ezen nem érdemes egyetlen ducinak sem izgulnia. Más dolog az egészség, meg a tetszeni akarás, ezt nem vitatom. De vadidegenek sekélyes véleményére nyugodtan tojhat mindenki.

 

A rögzített jelenetek háromnegyede januárban, az utolsó rapid randi rész pedig néhány hete készült. Ez az epizód volt ugyanis a tesztadás, hogy szeretik-e majd a nézők a Viasaton ezt a műfajt (csak zárójelben: akkor, ott, a tesztközönség módfelett szerette, úgyhogy remélem élesben is hasonló lesz az eredmény). 

8 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://pimaszur.blog.hu/api/trackback/id/tr11096215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cseeguu 2009.05.03. 18:39:39

Szia!

Tetszett a mai (05.03.) adásod. Én egy átlagos súllyal rendelkező fiatal lány vagyok. 65 kg-mal sztem ezt kijelenthetem. A párommal - aki 140 kg, igaz 2 m magas - 2,5 éve vagyok együtt, nagyon boldogok vagyunk. De nem is ezt akartam ecsetelni, csak annyit szerettem volna így közvetve is bizonyítani, hogy a külső nem számít. Az exem élsprotoló volt, és többnyire mindig a sportos srácok jöttek be, de már tudom, hogy ez nem számít. Azt gondolom, hogy a kicsit macisabb pasik sokkal jobb kedélyűek, és sokkal jobban tudnak szeretni is, mert értékelik, hogy elfogadják őket. Szerintem. További jó munkát nektek, és még több ilyen jó riportot.

Szia!

Phoenicis 2009.05.04. 08:25:09

Gergő, mikor várható hogy a tegnapi adás kikerül a Viasat videóportáljára?

lord revan 2009.05.05. 11:33:13

Üdv!
Fantasztikus a műsor ám szomorú hogy ilyen romlott világban élünk.
Nekem 10 kg súlyfeleslegem van de minden reggel tornázok.

antiparaszt 2009.05.05. 12:46:25

Kedves Gergő!

Kitaláltam Neked egy nagyon provokatív és közfelháborodást keltő adást. Nehéz téma, de szerintem érdemes utána járni, ha ki akarod verni a biztosítékot.
Vasárnap került fel egy honlapra (www.napiszar.com) egy párnak az iwiw-es, myvipes adatlapja, amire felrakták, hogy egy kiskorúval egy budapesti temetőben miket csináltak. Majd pedig meztelenül szexuális tevékenységet utánoztak a sírokon. Ezekről a képek fent vannak a www.napiszar.com-on a sokkoló myvip képek rovatnál. Meg a csaj adatlapján is talán van még pár kép:
iwiw.hu/pages/image/imagedata.jsp?imageID=108721982&userID=10362083
Papházi Reának hívják.

Személy szerint nagyon felháborítónak tartom ezt és nagyon durván kegyeletsértőek az ott készült képek.

Na ezt a témát ha körbejárod, akkor minden elismerésem!
Üdv

Bacu 2009.05.06. 21:20:19

Segítsetek! Nem tudom megnézni a legújabb adást! Azt írja ki, hogy: This video is not available in your country

Ami azért gáz, mert Budapestről netezek... Mozillával, Explorerrel is így jártam...
Amúgy tök jó a műsor! Már korábban is kedveltem Pimasz úr riportjait... szóval hajrá! (a videót pedig kérlek javítsátok, mert nem láttam és kíváncsi vagyok rá! köszi!)

Bacu 2009.05.06. 21:25:32

antiparaszt: de ez miért jó téma? Engem speciel abszolút nem érdekelne amit azok a primitívek műveltek! Ha pedig bemutatod őket, akkor úgymond reklámozod őket...

Sokkal érdekesebb lenne pl a homár blogjában olvasható ételházhozszállítók dolgait körbejárni! Mit hogyan csinálnak, a futáraik miként dolgoznak...
Érdekes, hogy miként tudnak 500 forint alatt házhozszállítással komplett ebédet adni... mikor a menzák sokkal drágábbak.

sunnymedia 2009.05.08. 15:09:09

OFF: Marhára tetszik az az objektivitás, amivel rávilágítasz a témára, kedves Gergő, ezért szeretnék egy témajavaslattal élni, ha megengeded. Szerintem, hazánkban olyan módon nem tisztelik a négylábú, hűséges társunkat, a kutyusokat, hogy érdemes lenne tesztelni az embereket, mi van akkor, ha egy kistestűt bevisz valaki egy nyilvános helyre, könyvesboltba, stb. Mert nem kell messzire menni, a szomszédos országokban - nyugatra - abszolút nem csinálnak gondot ebből, szinte mindennapos eset. Számomra ez egy érzékeny téma, pláne, hogy rengeteg kicsapott állatot látni az utcán, a parkokban, akik nem tehetnek arról, hogy exgazdáik felelőtlenek voltak, és nem számoltak tartásuk következményeivel. Köszönöm a figyelmet.
süti beállítások módosítása